Leírás
OstroVit - MSM Plus - 300 g
Az OstroVit MSM Plus egy étrend-kiegészítő, amely metilszulfonilmetánt (MSM, más néven szerves ként) tartalmaz. A készítményt kiegészítettük C-vitaminnal és glükozaminnal is.
Főbb tulajdonságok:
- Egy adag 1880 mg MSM-et, 100 mg glükózamin-szulfátot és 20 mg L-aszkorbinsavat (C-vitamint) tartalmaz.
- A termék nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat.
- 150 adagos kiszerelésű, ami öt hónap rendszeres kiegészítésre elegendő.
Mi az MSM?
Az MSM egy szagtalan, szerves kéntartalmú vegyület, amely jól oldódik vízben. Természetesen megtalálható a talajban, növényekben és állati szervezetekben. Bár a szerves kén sokféle élelmiszerben megtalálható, csak kis mennyiség kerül a szervezetbe, mivel az MSM egy nagyon finom vegyület, amely könnyen lebomlik, például főzés, pasztőrözés, fagyasztás hatására. A glükózamin egy szerves kémiai vegyület, amelyet a szervezet kis mennyiségben állít elő, és termelése az életkorral csökken. A glükózamin-szulfátot, amely a vegyület legjobban hasznosítható formája, a termék tartalmazza. A C-vitamin, más néven aszkorbinsav, egy vízben oldódó vitamin, amelyet a szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért élelmiszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel kell pótolni.
Fogyasztási javaslat:
Az ajánlott napi adagot (2 g - 2 mérőkanál)100-150 ml vízzel vagy gyümölcslével keverjük össze. Fogyasszon el napi 1 adagot, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt. Kérjük, használja a csomagban található mérőpoharat (1 ml).
Aktív összetevők | 100g | Egy adagban (2 g) |
---|---|---|
Metilszulfonilmetán (MSM) | 94 g | 1880 mg |
Glükózamin-szulfát | 5 g | 100 mg |
C-vitamin (L-aszkorbinsav) | 1 g | 20 mg |
Összetevők: Metilszulfonil-metán (csomósodásgátlót tartalmaz: szilícium-dioxid), D-glükozamin-szulfát 2KCL (kagylóból), L-aszkorbinsav (C-vitamin).
További információk
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja.