Leírás
OstroVit Beef Protein 360 g Kebab ízű hidrolizált marha fehérje leves por
Az OstroVit Beef Protein Kebab ízű hidrolizált marha fehérjéje egyedülálló termék a piacon. Istenien finom gyros-os ízvilágú, főképp azoknak ajánljuk, akik unják az édes fehérjeporok ízét.
Főbb tulajdonságok:
- Fehérjeforrás: Egy adag 24 gramm fehérjét tartalmaz.
- Könnyen elkészíthető, fehérjedús leves: 30 g termékhez öntsön 200-250 ml forró vizet és kész is a finom, fehérjében és aminosavakban gazdag, kebabos ízvilágú leves
- Aminosavak forrása: Egy adag termék 5,4 gramm esszenciális aminosavat (EAA), 1,3 gramm BCAA-t, valamint 1200 mg L-glutamin és 900 mg L-arginint tartalmaz.
- Egyedi ízkompozíció: finom, gyros-os ízvilágú termék.
- Az L-glutamin egy esszenciális aminosav, amely fontos szerepet játszik az idegrendszer, az izmok és a máj működésében.
- Az L-arginin fontos szerepet játszik a nitrogén-monoxid (NO) termelésben. Az NO egy gáz, amely fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában, az erek tágításában és a sebgyógyulásban, illetve szerepet játszik az immunrendszer működésében. Segít a fehérvérsejtek termelésében és aktiválásában.
OstroVit Beef Protein - értékes fehérjeforrás
A hidrolizált marhafehérje olyan fehérjeforrás, amely a hidrolízis folyamata során jön létre. A hidrolízis egy kémiai folyamat, amely során a nagy molekulájú fehérjék a víz jelenlétében enzimatikus vagy savas bontásnak vannak kitéve. Ez a folyamat kisebb peptidláncokat és aminosavakat eredményez, amelyek könnyebben emészthetők és felszívódnak a szervezetben.
A hidrolizált fehérje előnye, hogy a hidrolízis során a fehérje szerkezetének részei még kisebbekké válnak, így könnyebben szívódnak fel a szervezetben. Ezáltal gyorsabban eljutnak a szövetekhez és az izmokhoz, ami különösen fontos lehet az edzés utáni gyorsabb regeneráció és izomépítés szempontjából.
A hidrolizált marhafehérje tehát olyan formája a marhahús fehérjéjének, amely előkezelték hidrolízissel, hogy javítsák az emészthetőségét és a biológiai hasznosulását.
Gyakran ismételt kérdések (GYIK):
-
Milyen étrendekhez illeszkedik legjobban ez a fehérje por?
- Az OstroVit Beef Protein Kebab ízű hidrolizált marhafehérje bármilyen étrendhez illeszkedik, különösen azoknak ajánlott, akik változatos ízekre vágynak.
-
Hány adag van egy csomagban, és mennyi ideig elegendő?
- 12 adagos kiszerelés. Egy adag csak 332 Ft.
-
Miért érdemes választani a hidrolizált marhafehérjét?
- A hidrolizált marhafehérje könnyebben emészthető, gyorsabban szívódik fel, ideális az edzés utáni regenerációhoz és izomfejlődéshez.
Fogyasztási javaslat:
Oldjon fel egy adagot (30 g - 2 adagolókanál) 200-250 ml forró vízben. Fogyasszon naponta 1 adagot.
Tápanyagtartalom | Egy adag (30 g) | 100 g |
---|---|---|
Energia | 432 kJ / 103 kcal | 1440 kJ / 344 kcal |
Zsír | 0 g | 1.1 g |
- ebből telített zsír | 0 g | 0.4 g |
Szénhidrát | 0 g | 0 g |
- ebből cukor | 0 g | 0 g |
Fehérje | 24 g | 81 g |
Só | 2.90 g | 9.68 g |
Aktív összetevők | Egy adag (30 g) | 100 g |
---|---|---|
Marha fehérje hidrolizátum | 19 650 mg | 65.5 g |
L-glutamin | 1 200 mg | 4 g |
L-arginin | 900 mg | 3 g |
Összetevők: Marhahús fehérje hidrolizátum, só, ízesítők, maltodextrin, burgonyakeményítő, növényi zsír: shea, kókusz; szárított zöldségek, természetes fűszerek: fokhagyma, mustár, bazsalikom, kömény, chili, édes paprika, koriander, fekete bors, majoránna, zsálya, hagyma, római kömény, kurkuma, görögszéna, fehér bors, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, gyömbér, répa; L-glutamin, L-arginin, sűrítőanyag: xantángumi; emulgeálószer: lecitinek.
További információk
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!