Leírás
Marha fehérje - Csoki-kókusz - 700 g
Az Ostrovit Beef Protein egy kiváló minőségű, hidrolizált marhahús fehérjepor, amely könnyen emészthető és nagyon magas biológiai értékkel rendelkezik. A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ízfokozókat vagy színezőanyagokat, így tökéletes választás az egészséges életmódot követő emberek számára.
Főbb tulajdonságok:
- Zéró szénhidrát- és zsírtartalmú
- Könnyen oldódik
- 6.5 g EAA-t (esszenciális aminosavak) tartalmaz adagonként
- Nagyon finom ízvilág
- 100 grammban 97 gramm a fehérje!
Az Ostrovit Beef Protein gazdag esszenciális aminosavakban, beleértve a BCAA-kat is, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és az izomregenerációhoz. Emellett az Ostrovit Beef Protein tartalmaz kollagént, amely elősegíti a bőr és az ízületek egészségét.
Az Ostrovit Beef Protein ideális azok számára, akik a magas fehérjetartalmú étrendet követik, és támogatni akarják az izomépítést és az izomregenerációt. A termék könnyen feloldható vízben vagy tejben, és kiváló ízű, így ideális a mindennapi fehérjebevitelhez.
Fogyasztási javaslat:
Keverjen el egy adagot (30 g - 2 mérőkanál) 200 ml sovány tejben vagy vízben. Naponta egyszer fogyassza.
Aktív összetevők | 30 g | 100g |
---|---|---|
Marha protein hidrolizátum | 23 400 mg | 78 g |
L-glutamin | 1200 mg | 4 g |
L-arginin | 900 mg | 3 g |
Energiaérték | 30 g | 100 g |
---|---|---|
Energia | 497 kJ / 119 kcal | 1655 kJ / 396 kcal |
Zsír | 0 g | 0 g |
- ebből telített zsír | 0 g | 0 g |
Szénhidrát | 0 g | 0 g |
- ebből cukor | 0 g | 0 g |
Fehérje | 29 g | 97 g |
Só | 0.28 g | 0.94 g |
Összetevők: Marhafehérje-hidrolizátum, glicin, L-glutamin, L-arginin, maltodextrin, aromák, színezék: ammónia karamell; sűrítőanyag: xantán gumi; emulgeálószer: lecitin; édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K.
További információk
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!