GAL - Halkollagén peptidek - 150g
6.790 Ft
Menny.:db

GAL - Halkollagén peptidek - 150g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GAL
Egységár: 45.266,67 Ft/Kg
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. november 26.
Kívánságlistára teszem
Hűségpontok: i
68
A GAL Halkollagén Peptidek 150g Neu5Gc-mentes, extra minőségű halkollagén peptidekből készült étrend-kiegészítő.
6.790 Ft
Menny.:db

Leírás

GAL Halkollagén peptidek 150g - Neu5Gc-mentes, extra minőségű halkollagén peptidek


A Neu5Gc-mentes, extra minőségű halkollagén peptidek számos előnnyel járnak a szervezet számára. A termék javítja a bőr, a haj, az ízületek, az emésztőrendszer, az alvás, a tanulás és a memória állapotát. A kollagén peptidek Neu5Gc-mentesek, így ideálisak lehetnek egyes autoimmun betegségekben szenvedők számára is.

A termékben lévő kollagén peptidek számos tudományos vizsgálatban bizonyították hatékonyságukat a bőr, a haj, az ízületek, az emésztőrendszer, az alvás, a tanulás és a memória javításában. A Neu5Gc-mentes kollagén peptidek különösen fontosak lehetnek egyes autoimmun betegségekben szenvedők számára.

Felhasznált szakirodalom:

A termék leírásában szereplő információk tudományos forrásokon alapulnak.*

A termék főbb tulajdonságai:

  • Neu5Gc-mentes: Ez a kollagén nem tartalmaz Neu5Gc molekulát, ami egyes autoimmun betegségekben szenvedők számára fontos szempont lehet.
  • 2000 Dalton alatti peptidméret: A kis méretű peptidek jobban felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben.
  • Közel 100%-os hasznosulás: A termékben lévő kollagén peptidek szinte teljes mértékben beépülnek a szervezetbe.
  • Extra minőségű halkollagén: A termék Naticol® francia halkollagént használ, ami a legmagasabb minőségű kollagénforrások közé tartozik.

A termék előnyei:

  • Bőr és haj: Csökkenti a ráncokat, javítja a bőr hidratáltságát és feszességét, erősíti a hajat.
  • Ízületek: Csökkenti az ízületi fájdalmakat, javítja a mozgékonyságot.
  • Emésztőrendszer: Segíti az emésztést, javítja a bélflóra egyensúlyát.
  • Alvás: Fokozza az alvás hatékonyságát.
  • Tanulás és memória: Javítja a tanulási képességet és a memóriát.
  • Étvágy: Segíti csökkenteni az étvágyat.

Felhasználási javaslat:

A javasolt adagolás 5-10 gramm naponta, porított formában, turmixba keverve, vízzel vagy gyümölcslével. Az edzés előtt fél órával is bevehető a fokozott hatás érdekében.

Tápanyagok 100g-ban 5g-ban
Energia 1581 kJ / 372 kcal 78 kJ / 18 kcal
Zsír 0g 0g
Szénhidrát 0g 0g
- ebből cukrok 0g 0g
Fehérje 93g 4.6g
0.7g 0.048g

Összetevők: Kollagén peptidek (hidrolizált halkollagén).

*Felhasznált szakirodalom:

1. Sylvie Ricard-Blum: The Collagen Family. Cold Spring Harb Perspect Biol. 2011 Jan; 3(1): a004978.
2. Szpak, Paul (2011). "Fish bone chemistry and ultrastructure: implications for taphonomy and stable isotope analysis". Journal of Archaeological Science 38 (12): 3358–3372. 
3. Fontana et al. (Long-term effects of calorie or protein restriction on serum IGF-1 and IGFBP-3 concentration in humans. Aging Cell. 2008 Oct; 7(5): 681–687.4. 
4. Bodo Melnik: Dietary intervention in acne - Attenuation of increased mTORC1 signaling promoted by Western diet. Dermatoendocrinol. 2012 Jan 1; 4(1): 20–32.
5. Trepanowski et al.: Impact of caloric and dietary restriction regimens on markers of health and longevity in humans and animals: a summary of available findings. Nutrition Journal 2011, 10:107
6. C.Y. Ewald et al., “Dauer-independent insln/IGF-1-signalling implicates collagen remodelling in longevity,” Nature, doi:10.1038/nature14021, 2014.
7. Proksch et al.: Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.
8. Schwartz et al.: Ingestion of BioCell Collagen(®), a novel hydrolyzed chicken sternal cartilage extract; enhanced blood microcirculation and reduced facial aging signs . Clin Interv Aging. (2012)
9. Kantor, I et al. 2002. Results of a Study Evaluating the Use of a Dietary Supplement Formula in the Management of Age-Related Skin Changes in Women with Moderate to Severe Wrinkling of the Periorbital Area. Journal of the American Nutraceutical Asscociation. Vol 5, No.2
10. DERMSCAN study, 2008, Lyon France. Cutaneous properties of hydrolyzed collagen
11. Ito et al.: Sebum secretion-blocking composition, and food or beverage containing same. US 8,969,523 B2 (2015 március 3.)
12. MorgantiP.,RandazzoS.D.,BrunoC(1982)"effectofgelatincysteineonhairafterathreemonthstreatment“, J.Soc.Cosmet.Chemists33,95.
13. RandazzoS.D.,MorgantiP,(1982)titled:"Theinfluenceofgelatincysteinesupplementationontheaminoacidscompositionofhumanhair",acceptedforpresentationonXVIintern.CongressofDermatology May23-28Tokyo.
14. Morganti P., Bruno C. Colelli G (1983) Geltina-cistina. Cheratogenesies trutturapilifcra Boil, Soc, It. Biol.Sper 59:20.
15. M.P. DE Padova, A. TOSTI, titled: “Gelatin -Cyctine in Seborrheic Alopecia”, department of dermatology university of Bologna –Italy, February 15, 1985. J Appl. Cosmetol 1968;4;55-60 (April/June 1986).
16. Morganti P., G. Fabrizl. B james, C. Bruno, titled: “Effect of gelatin-cystine and serenoa repens extract on free radicals level and hair growth”, Presented at Singapore clinical dermatology 2000 –Singapore 18-20 June, 1998
17. Pam Z., Wikonkal N., Pam N., -15th Annual Meeting of the European Hair Research Society (EHRS) , Jerusalem, Israel, July 6-9, 2011.
18. Benito-Ruiz et al.: A randomized controlled trial on the efficacy and safety of a food ingredient, collagen hydrolysate, for improving joint comfort. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2009, Vol. 60, No. s2 : Pages 99-113
19. Schauss et al.: Effect of the novel low molecular weight hydrolyzed chicken sternal cartilage extract, BioCell Collagen, on improving osteoarthritis-related symptoms: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial.Agric Food 21. Chem. 2012 Apr 25;60(16):4096-101.
20. Jing et al. 2014.23. Bannai M, Kawai N. New therapeutic strategy for amino acid medicine: glycine improves the quality of sleep. J Pharmacol Sci. 2012;118(2):145-8.
21. File et al.: Beneficial effects of glycine (bioglycin) on memory and attention in young and middle-aged adults. J Clin Psychopharmacol. 1999 Dec;19(6):506-12.
22. Kakoi C. et al.: Collagen peptides enhance hippocampal neurogenesis and reduce anxiety related behavior in mice . Biomed Res. (2012).
23. Rubio et al.: Oral ingestion of a hydrolyzed gelatin meal in subjects with normal weight and in obese patients: Postprandial effect on circulating gut peptides, glucose and insulin. Eat Weight Disord. 2008 Mar;13(1):48-53.
24. THE SPECIFIC DYNAMIC ACTION OF GELATIN HYDROLYSATES by DAVID RAPPORT, From the Department of Physiology, Western Reserve University Medical School, Cleveland. Received for publication, October 8, 1926. Published the American Society 28. of Biological Chemists, Inc., Vol 71. p. 75-86 in English.
25. Samraj et al.: A red meat-derived glycan promotes inflammation and cancer progression. PNAS January 13, 2015. 112 (2) 542-547 https://doi.org/10.1073/pnas.1417508112
26. Samraj et al.: Involvement of a Non-Human 2. Sialic Acid in Human Cancer. Front Oncol. 2014; 4: 33. 10.3389/fonc.2014.00033
27. Eleftheriou et al.: Prevalence of anti-Neu5Gc antibodies in patients with hypothyroidism. Biomed Res Int. 2014;2014:963230. doi: 10.1155/2014/963230. Epub 2014 Jun 9.
28. http://perfecthealthdiet.com/2015/01/neu5gc-red-meat-human-disease-part/
29. http://perfecthealthdiet.com/2015/02/neu5gc-autoimmunity-hashimotos-hypothyroidism/

További információk

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! 

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!